Produkten har blivit tillagd i varukorgen

LEVERERANS 

Alla beställningar behandlas normalt inom 1-3 dagar. Varor som är beställningsvaror skickas inom 1-4 veckor. För exakt leveranstid maila till info@fairnet.se eller ring oss på 0431-72450.

 

BETALNING

Från den 1 februari 2024 kommer vi att byta från Payex/Swedbank Faktura till Fortnox Faktura. Lägger du en beställning efter detta datum kommer din faktura alltså ha ett nytt utseende. 

Har du lagt en order innan dess eller har en obetald faktura med ett fakturanummer som börjar på 9075 ska du fortfarande betala till Payex/Swedbank. Väljer du att använda Klarna är allt som det brukar.

I och med att vi byter faktureringstjänst blir det också ett nytt bankgironummer (Eller Swift/IBAN) på er nya faktura. Det nya bankgironumret är 5020-7042. Om ni har lagt in oss som betalningsmottagare på internetbanken behöver det kanske justeras. 

När gör din beställning hos oss, ange gärna till vilken email-adress du vill att vi skickar din faktura.

 

Fortnox Kundportal

Kundportalen Min faktura som innehåller alla fakturor som skickats från Fairnet med Fortnox Fakturatjänster nås på webben eller i mobilen via minfaktura.fortnox.se eller från länk i e-postfakturor. Där kan du logga in för att se fakturahändelser, hämta underlag och kontakta Fortnox fakturasupport eller oss på Fairnet. Du loggar in på Min faktura med fakturans OCR-nummer och postnummer. Alla fakturor finns i Min faktura, oavsett om de skickats med e-post, brev eller e-faktura. 

 

RETUR

Vid beställning i vår webbutik har du 2 veckors ångerrätt. Vid retur ska förpackningarna vara obrutna och returfrakten står ni själva för.


Drift & produktion: Wikinggruppen