Produkten har blivit tillagd i varukorgen

STEAMERS

Med en klädsteamer kan du effektivt och skonsamt vårda dina kläder mellan tvättar samtidigt som den eliminerar bakterier och oönskade lukter. Dess kompakta och enkla design gör den till ett oumbärligt verktyg för en snabb och bekväm klädvårdsrutin. Genom att använda het ånga tar den bort skrynklor från dina plagg utan behov av strykjärn. Idealisk för ömtåliga tyger som siden eller ull, och den ger även förmågan att fräscha upp gardiner och andra textilier med lätthet.

OM SteamOne

Klädtillverkarna och bröderna Olivier och David Gabison stötte på steamern i USA år 2000, vilket blev början på deras resa. Efter att ha återvänt till Paris år 2003 bestämde de sig för att ta med steamern till Europa, där marknaden ännu inte hade tagit fart. Responsen var överväldigande, och med snabbt växande beställningar valde bröderna att överge textilindustrin för att fokusera helt på steamers.

Idag har SteamOne etablerat sig över hela världen med en tydlig mission: att skapa toppmoderna steamers med innovativ design. Deras produkter är användarvänliga och skräddarsydda för olika behov, med fokus på hög prestanda när det kommer till både styrka och ångmängd. En annan fördel är att alla modeller kan använda vanligt kranvatten, vilket gör användningen smidig och enkel.

 


Drift & produktion: Wikinggruppen