Produkten har blivit tillagd i varukorgen

LEVERANS

Leverans i Sverige, Danmark och Finland sker normalt inom 2-3 dagar efter beställning om inte annat anges vid varan. Du kommer att få en uthämtningsavi i brevlådan och hämtar därefter ut din vara på det utlämningsställe som står angivet på avin. I kassa kan du också välja hemleverans om så önskas.

Leverans i Norge 4-14 dagar.

Kontakta kundtjänst för exakt leveransdatum.

 

FRAKT

Ordrar över 10 000 kronor är fraktfria. Frakt anges för varje beställning i kassan innan betalning.

 

BETALNING - NÄR DU BESTÄLLER VIA VÅR WEBSHOP

I kassan väljer du Klarna eller betalning med annat kort.

Kortbetalning - Klarna
Följ länken:

https://checkout.klarna.com/140203-2ee5242/static/legal/swe/sv-se/generic.html

Klarna - Faktura
Följ länken:

https://checkout.klarna.com/140203-2ee5242/static/legal/swe/sv-se/generic.html

 

BETALNING - NÄR DU BESTÄLLER VIA MAIL ELLER TELEFON

Du kan göra en beställning genom att maila till order@fairnet.se eller ringa till oss på 0431-72450.

Från den 1 februari 2024 kommer vi att byta från Payex/Swedbank Faktura till Fortnox Faktura. Lägger du en beställning efter detta datum kommer din faktura alltså ha ett nytt utseende. 

Har du lagt en order innan dess eller har en obetald faktura med ett fakturanummer som börjar på 9075 ska du fortfarande betala till Payex/Swedbank.

I och med att vi byter faktureringstjänst blir det också ett nytt bankgironummer (Eller Swift/IBAN) på er nya faktura. Det nya bankgironumret är 5020-7042. Om ni har lagt in oss som betalningsmottagare på internetbanken behöver det kanske justeras. 

När gör din beställning hos oss, ange gärna till vilken email-adress du vill att vi skickar din faktura.

 

Fortnox Kundportal

Kundportalen Min faktura som innehåller alla fakturor som skickats från Fairnet med Fortnox Fakturatjänster nås på webben eller i mobilen via minfaktura.fortnox.se eller från länk i e-postfakturor. Där kan du logga in för att se fakturahändelser, hämta underlag och kontakta Fortnox fakturasupport eller oss på Fairnet. Du loggar in på Min faktura med fakturans OCR-nummer och postnummer. Alla fakturor finns i Min faktura, oavsett om de skickats med e-post, brev eller e-faktura. 

FAKTURA UTLAND

Vid beställning från Danmark, Norge och Finland skickas fakturan i samband med frakt av varorna. Betalningsvillkor är 20 dagar.
 

ÖPPET KÖP

Vid köp i vår nätbutik har du alltid 14 dagars öppet köp/bytesrätt. Det som gäller då är att varan skall vara oanvänd och oskadad. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden och varan ska returneras i originalförpackningen ihop med alla tillbehör. Om du har betalt med kort eller hela beloppet via faktura betalar vi tillbaka värdet på varan inom 14 dagar. Vid delbetalning via faktura betalas ev inbetalt belopp tillbaka. Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka något. Vi hämtar inte ut paket utan att ha kommit överens innan och löser inte heller ut postförskott.

 

REKLAMATIONER

Vi kontrollerar alla varor noga innan vi skickar dem men om det ändå skulle vara något fel på varan eller att du fått fel vara kontakta oss snarast så att vi kan hjälpa dig. Vi skickar då en returfraktsedel så att du kan returnera varan och vi står naturligtvis för returfrakten. Vi ersätter dig därefter så fort som möjligt med korrekt vara kostnadsfritt.

 

FORCE MAJEURE

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför FairNets kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Ironqueen befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingånga avtal.

 


Drift & produktion: Wikinggruppen