Produkten har blivit tillagd i varukorgen

STEAMONE

Spara både tid och plats med SteamOnes effektiva produkter. De håller alltid högst prestanda i både styrka och ångmängd - du slipper dessutom ta fram ett strykbord och ett strykjärn varje gång du vill få kläderna skrynkelfria. Du kan använda vanligt kranvatten till alla modeller och de går att använda på många känsliga material såsom bomull, silke och linne. 

Vilken modell passar dig?

Handsteamer - för dig som vill ha det lätt och smidigt

Golvsteamer - för dig med familj eller stor garderob

PROLINE - För dig med butik eller företag

 

Kort om SteamOnes framgångshistoria

Allt började med att klädtillverkarna, tillika bröderna, Olivier och David Gabison upptäckte steamern i USA år 2000. Bröderna återvände till Paris 2003 för vidare utveckling av sitt varumärke i Frankrike, och beslöt sig för att importera några steamers för att mäta framtidsutsikterna för produkten i Europa, och där gjorde den succé. De två modeexperterna valde att avsluta sin textilindustri och istället satsa fullt ut på försäljning av steamers. 

Idag finns SteamOne i hela världen och deras mission är att utveckla steamers med toppteknologi och snygg design. Samtidigt är fokus på att utveckla lättanvända produkter som är anpassade för olika behov.

 


Drift & produktion: Wikinggruppen